ONLINE BILLETSALG ER ÅBENT!
Fredag d. 31/1-2025 kl. 18:00
Revy inkl. 2 retters menu og hygge til kl. 24:00
Pris 275,-
Hovedret: Flæskesteg af Enghavegård gris med kartofler & sauce, hjemmelavet rødkål & syltede asier.
Dessert: Æblekage med flødeskum.
Lørdag d. 1/2-2025 kl. 17:30
Revy inkl. 3 retters menu og dans til kl. 01:00
Pris 375,-
Forret: Tallerkenanretning med ost & charcuteri, lækker tilbehør & hjemmebagt brød.
Hovedret: Estragonmarineret svinefilet af Enhavegård. Gris & rosastegt lokal oksekød med skysauce. Krydderkartofler & knuste kartofler med smør. Forskellige lækre salater med årstidens grønt. Friskbagt brød & smør.
Dessert: Dessertbuffet med egne oste, kage, frugt & is.
Husk at du IKKE køber en fastplads ved bordet, men blot en plads ved bordet, fredag og lørdag.
Søndag d. 2/2-2025 kl. 19:00
Revy (Søndagsbilletter kan også købes i døren på dagen)
Pris 125,-
Der kan købes kaffe, te, øl, vand og vin i baren.
Unummererede pladser
Du kan se bordopstillingen for fredag og lørdag herunder.